Vés al contingut

Ciutadans es farà fotos amb narcotraficants per veure si així guanya vots com el PP

Ciutadans ha anunciat que després del terrabastall del partit tant a Galícia com al País Basc ha arribat l’hora de treure a relluir l’esperit jove i renovador que els caracteritza. Per aquest motiu, a partir d’ara, els candidats de cada comunitat es faran fotos amb els narcotraficants més famosos de cada comunitat per als cartells electorals de les properes eleccions autonòmiques.

Basant-se en l’experiència de Nuñez-Feijóo, qui va sortir a tots els diaris en un iot juntament amb el narcotraficant gallec Marcial Dorado, Ciutadans creuen que aquesta podria ser una bona estratègia per a guanyar algún escó el qualsevol elecció autonòmica i poder millorar els seus resultats.  “Nosaltres som experts en fotos compromeses. A Catalunya ja ho vàrem petar amb el cartell dels candidats en pilotes quan tothom es va pensar que érem super progressistes.” explica Albert Rivera. A més, el líder del partit taronja ha explicat que també seguiran l’exemple del PP amb el tema de la corrupció, perquè “si la gent és tan inútil de votar al partit que més ha robat al poble, ells no seran menys i s’apuntaran a la iniciativa”. Tot i així ha afirmat que “això ja ho faran més endavant, que els hem estat donant una mica de branca amb aquest tema i ara se’ns veuria massa el plumero“.

D’altra banda i amb l’objectiu de buscar possibles votants de cara a le properes eleccions generals, Rivera ha explicat que el partit taronja està preparant una expedició a la lluna o qualsevol altre punt de la via làctea per veure si allà troben “algun despistat que encara es creu això de què som un partit diferent i una alternativa seriosa al panorama polític actual”.