Vés al contingut

La Fundació Rafel Nadal guanya el premi “Con Dos Cojones” de rebosteria

Unes postres tan modernes, igualitàries i pròpies d’una societat del segle XXI no es podien quedar sense premi. Per això, el comitè del reconegut premi de rebosteria CDC (Con dos Cojones) ha volgut reconèixer enguany la gran feina de la Fundació Rafel Nadal a l’acte del passat dissabte quan varen servir les postres a sobre del cos despullat d’una dona. “Les postres no sabem exactament què eren, però la safata estava boníssima” ha declarat Matx Ito, un dels membres del comitè.

“Estem molt orgullosos, és un dels premis més reconeguts dins del món de la rebosteria masclista” ha afirmat la representant de premsa de la Fundació qui ha afegit que les postres varen ser servides damunt el cos nu d’una dona per pura casualitat ja que “no teníem més safates i aquesta joveneta va ser el primer objecte que vàrem trobar”. Val a dir que el malestar s’ha deixat notar al poble de Manacor ja que molts dels seus habitants no entenen perquè no varen anar a cercar pastels a Ca’n Roca com fa tot bon manacorí. “Tant me’n fot si els serveixen a damunt una al·loteta o en una palangana qualsevol però…Punyetes! On hi hagi un bon pastís de pobre, un ronyó, una banya o un milfulles que se llevi qualsevol altra darreria”.

D’altra banda, la representant ha explicat que la Rafa Nadal Academy, el nou centre d’alt rendiment de Manacor, està estudiant la possibilitat d’incloure una nova assignatura de cara a l’any que ve anomenada “com ser una màster fent de safata, gerro o d’altres objectes”. “Es tractaria d’una assignatura exclusivament per a dones, és clar, i clarament enfocada a fomentar la participació de la dona en l’esport” ha explicat la representant.