Vés al contingut

Multen al propietari d’un bar de carretera per posar camions d’attrezzo al pàrquing

Qui no ha dit alguna vegada “a aquest restaurant hi ha camions aparcats al pàrquing… segur que és bo i barat”. Doncs el propietari d’un bar de carretera entre Madrid i Segovia s’enfronta a una considerable multa per intentar aprofitar aquesta arrelada idea per fer negoci de forma fraudulenta. Segon han explicat fonts policials, molts del camions estaven donats de baixa a Tràfic, i els havia recollit el propietari, que després de fer-los ben nets per fora, els dipositava el pàrquing del seu restaurant com a reclam. Segons ha confessat Antonio G. propietari del dit bar “solia moure els camions o pintar-los d’un altre color per evitar que es veiés la trampa, però al final m’han pillat”.

Ignasi Galibo, camioner d’ofici i client habitual ha dit que “jo vaig començar a sospitar un dia que hi havia 5 o 6 camions a fora i el restaurant estava totalment buit, però vaig pensar que per ventura estaven dormint dins els camions”. Per altra banda, Amador Riba, inspector d’hisenda, ha dit que “hi ha motius suficients per considerar que això és un frau. Jo mateix em vaig aturar un dia a dinar perquè hi havia camions al pàrquing, collons!”