Vés al contingut

Expulsen un home d’un restaurant vegetarià per demanar ‘Solán de Cabras’

Un home de Santa Maria del Camí ha estat brutalment expulsat d’un restaurant vegetarià de Palma després de tenir la brillant idea de demanar aigua de la coneguda marca ‘Solan de Cabras”. Segons ha explicat l’afectat, Jaume Cañellas, “el propietari em va atacar amb una pastanaga i cridant com un boig”. El propietari del restaurant, que ha volgut conservar l’anonimat, ha declarat a Foc i Fum que “per ventura em vaig excedir, però segur que l’empresa assassina cabres per fer aigua, o els hi donen aigua en mal estat, o ves tu a sabre què, jo sóc vegetarià per cert, ja sé que no m’ho heu preguntat, però m’importa un merda el que penseu, putes carnívors assassins”

No és la primera vegada que s’expulsa a algú d’un vegetarià: l’any 2013, un home fou expulsat d’un restaurant d’Inca per fer broma sobre buidar el canari, i fa només un mes, una dona va ser agredida per una altra clienta del restaurant per dir que “així mato dos ocells d’una pedrada”