Vés al contingut

La ONU declara els captadors de socis de ONG com a espècie depredadora d’humans

“Si algun sector de la societat és més propens a transformar-se en zombie i atacar humans, aquest és sens dubte el col·lectiu de captadors de socis de ONG”, ha declarat Ban Ki-Moon, secretari general, en una trobada d’urgència amb els països membres. “S’ha detectat que han adquirit noves habilitats, com el fer-se invisible, després d’anys de disseccions de camaleons. També la de posar-te un boli a la mà i fer-te firmar quan tu encara no ets conscient de que t’has parat a parlar amb algú. Fins i tot, hem detectat algun cas de captadors que segrestaven les seves víctimes, les portaven a casa, i les feien firmar butlletes fins a l’extenuació. Cal posar-hi remei”, ha afirmat Ban Ki-Moon.

És per això que la ONU ha declarat aquesta espècie d’homínids com a depredadora d’humans, al mateix nivell que el tauró blanc, els cocos, els lleons i els participants de Hombres, mujeres y viceversa.

Així mateix, s’ha decretat l’estat d’excepció a ciutats com Barcelona, on serà permès portar un AK-47 si es demostra que és per reduir la població de captadors de socis a la Ciutat Comptal. “Hi ha llocs on és necessari reduir espècies invasores, com l’os rentador, els coloms, les rates o el becut vermell. Per tant, no és d’estranyar la mesura de reduir el nombre de captadors depredadors d’humans a la nostra ciutat”, ha declarat la batlesa de Barcelona, Ada Colau.