Vés al contingut

El cantants de reggaeton no donaran més gasolina perquè “va caríssima”

Segons ha informat avui dematí Joe McBodrio, representant general del gremi de “músics” que es dediquen al reggaeton, “s’ha acabat donar benzina, res de dale más gasolina, a ella le gusta la gasolina; va massa cara, si ella vol gasolina, que sa la compri”. Alguns dels consumidors de reggeaton han mostrat la seva disconformitat amb aquesta acció, i ja han anunciat que deixaran de comprar discs de reggeaton, perquè sense benzina no és el mateix.

Petronor, BP i Repsol han presentat una queixa formal. John McRobo, directiu de Repsol a Espanya, ha declarat que “els índex de venda de gasolina es desplomaran per culpa del puta reggaeton; no els hi bastava fer música de merda, a més ens han d’enfonsar el negoci”.