Vés al contingut

Foc i Fum confessa que va inventar-se els resultats de les enquestes preelectorals

Sorpresa insòlita al món del periodisme i la informació. Foc i Fum ha confessat estar darrera de les enquestes preelectorals del 26-J. Segons ha informat Pep Boira, co-fundador de Foc i Fum, “Sigmados i Metroscopia no existeixen, són empreses pantalla que usam des de Foc i Fum per enfotre’ns de la penya i riure una mica quan quedam per fer dues birres”. Així doncs, tots els resultats pronosticats per les enquestes electorals són palla, ja que varen ser inventats a la redacció d’aquest mitjà, un soterrani ronyós i amb poca llum natural on tres ments pertorbades conspiren dia rere dia per a dominar el món a base d’informació que pot ser potencialment certa: “tot allò que ha de passar” en diuen avui en dia.

Antònia Greixonera, també co-fundadora de Foc i Fum, ha reconegut que per establir els percentatges de vot tiraven dards a una diana amb la cara de Carlos Herrera. Així mateix, Ulisses ha declarat que va fer les enquestes a peu d’urna des de casa seva rodejat d’Steinburg, crispetes dolces i sota els efectes de substàncies estupefaents. Altres mètodes utilitzats per a definir els resultats eren el bingo o la ruleta de la fortuna.

L’objectiu de tot plegat era, segons els tres periodistes, demostrar a la societat que es poden passar els resultats de les enquestes a peu d’urna pel forro. “Bé, això i pixar-mos de riure de veure gent emprenyada amb les putes enquestes” afirma Greixonera. D’altra banda, Ulisses ha afegit que “almenys l’hem clavada amb VOX: varem dir que no perdria cap diputat i així ha estat”.