Vés al contingut

El cambrer de Baleària també parlava Dothraki, Klingon i Pàrsel

http://www.menorcadiario.es/tag/balearia

El recentment famós cambrer de Balearia que va dir-li a Quim Portet que no entenia el català enten més de 3 millions de llengües o sistemes de comunicació, entre ells el Dothraki, el Klingon o la llengua de les serps, el Pàrsel. Tot i això no enten “cafè amb llet” perquè, segons ha explicat ell mateix, “no me surt de la polla xerrar catalufo de merda”.

L’empresa marítima va enviar-li una amonestació escrita en català el passat diumenge però no la va entendre, i segons ha declarat un company de feina “com que no en té ni idea de català es pensava que era propaganda amb els descomptes de l’estiu de la companyia”.

La redacció de Foc i Fum ha pogut parlar amb el cambrer en qüestió que ens ha regalat magnífiques declaracions com “a mi me xerres en cristià” i “quina mania els catalans amb això de parlar català, eh? Estau ja una mica pesats amb el tema, no?”. D’altra banda, segons ha explicat ell mateix, ja s’ha posat en contacte amb el guarda forestal que feia vaga de fam per anar a pixar sobre la tomba de Mossèn Antoni Maria Alcover.