Vés al contingut

Un home se suïcida després de tres hores intentant posar la funda de l’edredó

Tràgic esdeveniment ahir al poble de Sant Llorenç des Cardassar quan un home d’uns 40 anys es va suïcidar després d’intentar posar la funda nòrdica al seu llit. Segons informa la policia local, l’home es va passar més de tres hores fent esforços, lluitant contra “el maleït nòrdic” però finalment va defallir.
Sembla ser que l’home estava cursant el darrer any del màster que es requereix per a poder posar una funda nòrdica correctament a la prestigiosa universitat de Harvard, reconeguda mundialment per aquesta especialitat. A més a més, s’havia especialitzat en el descobriment de mitjons dins de llençols i rentadores.

Així doncs, tot i ser gairebé un expert en la matèria, la situació se li en va anar de les mans i va decidir saltar per la finestra de l’habitació. La policia ha posat en marxa el telèfon 123, una línia d’atenció a l’usuari del nòrdic que funciona les 24 hores del dia. D’altra banda, ha alertat la població dels perills de les fundes nòrdiques i demana una atenció especial en la col.locació del teixit durant l’hivern.