Vés al contingut

Espanya i Rajoy, inclosos a l’Escala d’Excrements de Bristol

04.- Imatge de la notícia
Classificació d’excrements oficial de la Universitat de Bristol

La coneguda escala d’excrements humans, Bristol Stool Chart, desenvolupada per Heaton i Lewis a la Universitat de Bristol el 1997, passa a quedar ampliada amb la inclusió de dos nous elements: Espanya i Mariano Rajoy. El responsable d’aquesta fita històrica en el camp de la Fisiologia i la Gastroenterologia és el gallec Gustavo Ojeriza Morano, doctor resident a Sheffield. Després de quatre anys d’intensa investigació, aquest especialista en excrements creu haver detectat dues noves tipologies “genuïnament hispanes de merdes”. La número vuit és, segons Ojeriza, una masa corrupta i olorosa, de forma compacta a la que s’hi poden identificar les faccions del president en funcions de l’Estat Espanyol, Mariano Rajoy. “De fet, només caldria afegir-hi unes ulleres i una barba

per aconseguir una mena de guinyol del mateix polític, fet de matèria purament fecal”, afirma.

No satisfet pel resultat, Ojeriza, que emigrà fa dos anys al Regne Unit, ha doblat els seus esforços per a identificar la que, a hores d’ara, és la novena tipologia reconeguda i acceptada dins l’Escala d’Excrements de Bristol: Espanya. La descripció que ha inclòs al gràfic no deixa lloc a dubtes: “Un enorme i pestilent caramull de merda produït per un ramat massiu d’ovelles amb diarrea”. El descobridor d’aquest tipus d’excrement afegeix que és el resultat “tant de les insalubres condicions democràtiques com del consum massiu de fems televisiu i informatiu”.

La comunitat científica, de moment, ha rebut amb interès aquesta proposta, valorant-la positivament “com una passa decidida en el àrea de la Fisiologia”.

Autor: Jacint Machucambo (becari)