Vés al contingut

El pare Noël, entre els empresaris detinguts per explotació laboral

El Pare Noël és un dels empresaris que la policia ha detingut aquesta setmana per explotació laboral, evasió de capitals i estafa a la seguretat social. Segons fonts oficials, els follets que treballaven a la fàbrica de joguines de Noël no tenien contracte, realitzaven jornades de més de 60 hores setmanals i no tenien dia lliure ni vacances. Vaja, com treballar a un hotel de Mallorca. Un dels follets, que no ha volgut revelar la seva identitat, ha dit que Noël “acostumava a beure molt i a escridassar el seu personal de males maneres”

Tampoc la situació entre els treballadors menys qualificats era millor. Rudolf ens assegura que “el fill de puta de Noël fins i tot em va arribar a pegar fuetades. Més de 100 anys estirant el puta gordo i així m’ho paga”

Segons ha pogut sabre Foc i Fum, la policia no esperarà a tancar la fàbrica i sembla ser que aquest Nadal anirà magre de joguines per als més petits.