Vés al contingut

Motius per votar –o no– partits mallorquins

fletxaverda Avui és el dia de reflexió!

fletxavermella Ens la pela.

fletxaverda Són partits que defensaran els interessos de les illes.

fletxavermella I un ou. Les ganes d’encalentir cadira solen ser majors que les de vetllar per Mallorca. Ens remetem al PI a Manacor.

fletxaverda Però els de Més no hi han anat mai, pobres.

fletxavermella Cert. Amb sort trauran un diputat i com a molt faran discursets guapos demostrant com som el femer d’Europa o els espoliats de l’Estat. A més, sempre es podran marcar un Tardà o un Sabino i després xapar-ho al youtube.

fletxaverda Són dels nostres.

fletxavermella Se veu que això de “ser dels nostres” no ha estat mai un inconvenient perquè UM fiqués mà al calaix.

fletxaverda Però Més no és el mateix.

fletxavermella També és cert. Només que després governen i els pega per inventar-se consultes sobre la diada de Mallorca i botxors similars. Si no cal demanar perdó per sentir-se un d’on és.

fletxaverda Són partits “nous” i donaran un aire fresc a la política.

fletxavermella Un altre ou. Més és suma de diferents partits: PSM-Entesa i Iniciativa Els Verds. O sigui, els pessemeros de sempre. El PI aglutina antics membres del PP i UM, o sigui, la nostra estimada dreta de sempre.

fletxaverda Defensen la llengua i l’educació.

fletxavermella Almenys mentre estan a l’oposició. Quan governen se veu que això de l’Assemblea de Docents ja no els cau tan bé i, miraculosament, s’arriba a un pacte poc abans de les eleccions i es desconvoca la vaga. Suspicious.

Etiquetes: