Vés al contingut

Motius per votar –o no– Izquierda Unida

fletxaverda Alberto Garzón és guapo i, tot i ser d’esquerres, sembla que es dutxa cada dia i no porta el cabell llarg com el coletas.

fletxavermella Com tots els líders comunistes: Mao, Kim Jon-Un, Chávez.

fletxaverda IU és un partit acostumat a pactar (normalment, tampoc li queda altre remei) i no tenen talant despòtic.

fletxavermella I estan tan acostumats a pactar que ja no es presenten per guanyar. Què se n’ha fet d’allò d’aconseguir l’hegemonia?! I tot i així,  et descuides un moment i pacten o faciliten governs del PP. Una mica lleig per ser tan d’esquerres.

fletxaverda IU defensa la igualtat entre gèneres, classes socials, grups ètnics, etc.

fletxavermella Alerta però, et podries veure obligat a xerrar com un colló els propers quatre anys. Una frase tan senzilla com “els joves d’avui dia tenen altes expectatives de futur” podria convertir-se per decret llei en “els joves i les joves i les persones d’una edat compresa entre els 10 i 30 de qualsevol condició social, religió, raça i origen planetari d’avui en dia tenen altes expectatives i expectatius de futur i futura, camarada”.

fletxaverda Izquierda Unida té un líder que és economista i pareix que sap del que parla, no com la gent que governa ara.

fletxavermella Sí, sí, com vulgueu, però l’economia dels països socialistes que hi ha actualment  al món tampoc no inspiren massa confiança. Bàsicament perquè ve Estats Units i et tomba.

fletxaverda IU és realment un partit d’esquerres.

fletxavermella Però hi ha temes que per molt d’esquerres que siguin no fan massa gràcia, com per exemple la plurinacionalitat de l’Estat espanyol. A més, a Foc i Fum consideram que tot el que no està a l’esquerra de la dictadura del proletariat és dreta rància.

fletxaverda Si votes IU, sempre podràs dir “érem pocs però bons”.

fletxavermella Per sort o per desgràcia, podria ser que IU no tingués ni un puta diputat, així que seria com si directament cremessis la papereta. Així que aprofita per pintar dues polles a la papereta o escriure un tonto quién lo lea i serà el mateix.