Vés al contingut

Motius per votar –o no– Ciudadanos (C’s)

fletxaverda Es presenta com un partit nou, que no arrossega els vicis dels partits tradicionals, com per exemple la corrupció.

fletxavermella Si clar, molt nou, sobretot a Catalunya, on ja estan cansats de veure’ls; i pareix que la corrupció comença a aflorar per aquí i per allà, o no, Cañas? A més, més que la marca, la novetat resideix en les persones que aglutina el projecte, i Ciudadanos cada vegada té més ex militants del PP (i del PSOE). Novetat? Where?

fletxaverda El seu líder, Albert Rivera, té facilitat per expressar-se en públic, fet que ens estalviaria espectacles lamentables com els que normalment fan Rajoy o Cospedal (recordem per exemple el famós discurs del finiquito en diferido)

fletxavermella Molta facilitat de paraula fins que arribam a Kant, després tot és un merder.  I mira que Kant és bo de pronunciar.

fletxaverda Inés Arrimadas sortiria més per la tele.

fletxavermella Fals. Seria Albert Rivera disfrassat, i per ventura col·locat.

fletxaverda Si Albert Rivera fos president d’Espanya, seria el primer president de la democràcia moderna de nacionalitat catalana.

fletxavermella Rivera se sent tan català com del Congo i té un autoodi de l’hòstia per no tenir carnet de madrileny

fletxaverda Tal vegada Inés Arrimadas celebraria la victòria de Ciudadanos llevant-se la brusa.

fletxavermella I potser el mateix Albert Rivera també, que és expert en presentar cartells en pilotes i molts el troben molt sexy. 

fletxaverda Són el canvi que necessita Espanya

fletxavermella Sí, el canvi del blau al taronja, però la veritat és que Ciudadanos fa una mica d’olor a feixisme ranci, ja que durant tota la seva història com a partit polític han votat sempre el mateix que el PP.

fletxaverda Són no nacionalistes i progressites.

fletxavermella Cert. No nacionalistes catalans i ultra nacionalistes espanyols i tots els -istes possibles. També deuen ser cavallistes. I això de progres… Exacte, volen el progrés del neoliberalisme.