Vés al contingut

Motius per votar –o no– Podemos

fletxaverda Pareix a ser un partit amb idees noves i bastant diferents de les que han posat en pràctica els darrers governs.

fletxavermella Cada dia que passa rebaixen el seu programa electoral. Ja ni volen un Estat espanyol bolivarià, ni desobeir els mercats, ni creat soviets, ni camps de treball a Sibèria i no saben com collons canviaran la constitució. De fet, potser se’ls oblida fer-ho ja. Així que falta veure que faran si governen.

fletxaverda Repetim, volen canviar la constitució.

fletxavermella xD

fletxaverda Per primer cop a la història, tindríem un president amb melena. A més, si Darth Vader s’ha passat a Podemos, és que Podemos mola. No molarà tant si després el president i ministres han de posar-se xandalls com el de Chávez o Castro. A més, si Lord Vader és de Podemos, a quin partit està Luke?

fletxaverda Seria un punt que algú que nom Pablo Iglesias desbanqui el PSOE.

fletxavermella Pensau-ho bé, li faria gràcia a tothom, excepte a Pedro Sánchez, que no entendria la broma (ni Ramos, ni Rajoy, ni la Jenny, ni Belén Esteban, ni mig Estat espanyol).

fletxaverda Són un partit que compta a les seves files amb gent acadèmicament molt preparada.

fletxavermella No deim que no sigui important… però quanta gent amb diploma universitari coneixeu que sigui totalment imbècil? Si ja trobam casos de fatxes i quillos amb títols universitaris.

fletxaverda Pareix que tenen les coses molt clares.

fletxavermella Quan es tracta del referèndum sobre la independència de Catalunya ho tenen tan clar com l’aigua del Ganges. Ara sí, ara no, ara no sé… I a més, caldrà veure de quins mecanismes es doten per no ser absorbits per l’aparell burocràtic, capitalista i malèfic denominat Estat, que és alhora dirigit per les obscures mans dels mercats i per l’ombra de Sauron (A Mórdor sia). O sigui, que a veure si eviten ser un PSOE : The Returns.

fletxaverda Tenen la solució per acabar amb la crisi i treure Espanya de la misèria.

fletxavermella Pareix a ser que tots els partits polítics la tenen. A més, si feim cas a grans periodistes com Inda o Maruhenda, en cas d’una victòria de Podemos Espanya s’enfonsarà en un mar de foc i destrucció inevitable. No hi haurà menjar, ni llibertat, tothom serà d’ETA i ens obligaran a tatuar-nos la bandera de Veneçuela al cul.