Vés al contingut

L’anell que el bisbe va regalar a la seva amant era un anell vibrador de Durex

Pareix a ser que Monsenyor Salinas no estava fet per al celibat. L’actual bisbe de Mallorca ha resultat ser tot un romàntic i un gran expert en temes sexuals. La polèmica s’ha desfermat en sabre que el bisbe podria estar mantenint una relació sentimental amb una dona casada. No content amb això, Foc i Fum ha pogut sabre que el suposat anell que s’havien regalat l’un a l’altre no era un anell convencional, sinó un anell vibrador amb control remot de la coneguda marca Durex.

Segons declaracions de Salinas a Foc i Fum, “jo usava el comandament a distància durant les misses perquè ella m’havia dit que se li feien llargues, i així li passaven més aviat”. Segons ha pogut sabre Foc i Fum, l’amor impossible entre el bisbe i la seva estimada va començar un dia que ella va anar a confessar-se i el bisbe li va dir que ell la podia “acostar més a Déu, sobretot a través de l’orgasme”.