Vés al contingut

En estat greu un home que quedà sepultat entre les sabates de la seva dona

Un home de Manacor de 33 anys d’edat, que respon al nom de Pere R. va resultat ferit de gravetat ahir mentre realitzava el mundialment odiat “canvi d’armari”, és a dir, amagar la roba d’estiu i treure la d’hivern.  Segons fonts policials, Pere R, en un acte de temeritat, hauria obert la porta superior del seu armari i els milers de sabates d’hivern de la seva dona, que estaven guardades dins capses, s’haurien precipitat sobre ell de forma inesperada i quasi letal.

Maria Mesquida, veïna de Pere R. ha declarat a Foc i Fum que va sentir un soroll terrible, “com si la finca s’ensorrés”. Miquela M, esposa de la víctima, ha explicat que “jo tornava de fer la compra i vaig trobar el meu pobre marit sepultat entre els escassos 15.000 parells de sabates d’hivern que tinc. Em vaig espantar perquè només podia veure la seva mà entre les sabates, i quasi no respirava quan els bombers van aconseguir treure’l d’allà”.

Etiquetes: