Vés al contingut

Rajoy pregunta a un periodista a veure si els independentistes volen ser espanyols o no

Un periodista preguntà ahir a Mariano Rajoy a veure com afrontaria la victòria electoral del diumenge passat dels partits independentistes a Catalunya. Després d’un breu titubeig, la impactant resposta del president del govern espanyol va ser: “però els independentistes volen ser espanyols o no?”. La perplexitat del periodista va fer que Rajoy continués el seu discurs: “tenc arguments de pes i molt elaborats per desfer el moviment catalanista: primer, el seu DNI posa Espanya, i segon, deixarien de ser terrícoles, o no? O només deixarien de ser europeus? Però seguirien sent espanyols. No sé, això no té sentit. Qui no voldria ser espanyol? Som el millor país del món perquè vàrem guanyar un mundial, no?”

Segons ha pogut sabre Foc i Fum, el president va anar delirant fins a treure escuma per la boca, i va haver de ser atès d’urgència, tot i que pareix que la seva vida està fora de perill.