Vés al contingut

El PP vol expulsar Rajoy “per ser una màquina de crear independentistes”

Després de l’entrevista en la qual Rajoy va demostrar no saber-se la constitució que ell tan defensa el Partit Popular està preparant els tràmits per fotre’l al carrer. Fonts properes al partit asseguren que no saben com “aquest tio ha arribat a ser el número u del partit. Ha aconseguit fer augmentar els índexs d’independentistes, baixar el quocient intel·lectual mitjà dels espanyols i ha situat l’Estat com a mer acudit dins l’àmbit internacional. Se’ns ha pixat a sobre”.

De fet, per Gènova es comenta que està al nivell de Bauzá. “Junts haurien pogut crear un moviment independentista a Extremadura si s’ho haguessin proposat”. A més, Foc i Fum ha tengut accés a l’home que neteja els passadissos a la seu del PP i ens ha assegurat que “en Rajoy es pensa que encara que ho fa bé tot. Ell no té concepció del bé i del mal. És un pobre animaló mogut per quatre eslògans inamovibles. El que passa és que ha perdut el control i ara ja ni Aznar el pot fer anar a la seva voluntat”.

Ara mateix el futur del Partit Popular és incert. A Foc i Fum ens agradaria que tenguessin millor sort, però veient el vídeo de les Noves Generacions entenem que no hi ha successió possible.