Vés al contingut

Cristiano Ronaldo afirma que només es casarà si és de penal

Sorprenents afirmacions del jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo, que ha afirmat contundentment que “no em casaré mai si no és de penal”. El club madrileny no ha volgut fer declaracions al respecte: “nosaltres no ens fiquem en la vida dels jugadors”. Sergio Ramos, company d’equip del portuguès, ha manifestat la seva commoció: “alguns dels meus amics s’han casat de penal i altres perquè la seva dona havia quedat embarassada”.

Per altra banda,  Miquel Palamós, psicòleg expert en relacions matrimonials, ha explicat a Foc i Fum que aquestes declaracions són un símptoma inequívoc del trastorn conegut com Mix entre treball i feina. “És normal que després de marcar tants gols de penal –explica Palamós- Cristiano tingui una obsessió compulsiva amb aquest tipus d’acció, i relacioni intencionadament o no tota la seva existència amb els penals. Aquest tipus de trastorns són totalment imprevisibles, i poden desembocar en les situacions més estrambòtiques. No seria estrany que un dia d’aquests Cristiano digués que vol estudiar Dret Penal”.

Etiquetes: