Vés al contingut

Gira la Terra al voltant del Sol? Digues la teva!

A Foc i Fum ens afegim a les enquestes rigoroses dels mitjans de comunicació que es preocupen per qüestionar la ciència. Sofreix el Toro de la Vega? S’ha d’utilitzar l’article salat a IB3? Bull l’aigua als cent graus? Hi ha vida intel·ligent dins el cap de Mariano Rajoy? És el Baléà una merda llengua?

Per això, per saber si la Terra gira al voltant del Sol volem demanar als nostres lectors la seva opinió. Si resulta que la Terra va per lliure enviarem un informe a la Nasa demanant-los que, per favor, no ens enganyin més.

De moment, en una investigació que du a terme Foc i Fum ja s’ha descobert que la Terra és plana. “L’argument de pes que tenim per fer aquesta declaració és que quan vaig a comprar el pa veig el carrer llarg i recte, no curvilini. Per tant, la Terra és plana”, afirma tot orgullós Ulisses des de la redacció.

[poll id=”9″]