Vés al contingut

Una escola concertada contracta un professor pels seus mèrits

Sorpresa i commoció a la comunitat educativa i a la societat espanyola en general després de la increïble notícia: una escola concertada ha contractat un professor tenint en compte els seus mèrits professionals, i no pel mètode comú i practicat sempre per les escoles concertades: el nepotisme. Miquel C, director del centre, ha manifestat que “és hora de fer les coses d’una altra manera, és a dir, de fer-les bé d’una puta vegada”.

La indignació s’ha manifestat però en diversos sectors de la societat espanyola. Ana Corc, directora d’un centre de l’Opus Dei a Madrid, ha manifestat la seva repulsa: “contractar algú pels mèrits… esgarrifós. Suposo que almenys hauran mirat que no sigui comunista”. Per altra banda, Marbel Cabré ha anunciat que “prendrem mesures legals. Els diners públics són per contractar gent a dit, no per mirar mèrits i altres beneitures”. L’associació E.N.D.O.L.L, que agrupa una gran quantitat escoles concertades, ha acusat a Miquel C. de voler acabar “amb la llibertat d’Occident, de voler rompre Espanya i d’stalinista assassí de nins”. Han organitzat una manifestació per al proper dissabte dia 26 de setembre sota el lema “Volem diners públics per fer amb ells el que ens surti d’allà baix”