Vés al contingut

Un turista intenta pagar a una prostituta mostrant-li la polsera del tot inclòs

Un turista de nacionalitat anglesa desfermà una forta discussió ahir vespre a un hotel de la platja de Palma quan van intentar pagar els serveis prestats per una prostituta de luxe mostrant-li la polsera del tot inclòs. “Quan vaig veure que  em mostrava la polsera vaig pensar que em feia un broma, però després em vaig adonar que era imbècil de veres”, afirmà la M. R. en exclusiva a Foc i Fum. El turista, que respon al nom de John G. ha declarat que “a mi em van dir que pagant 14 € per dia em donaven aquesta polsera i que m’entrava qualsevol servei a tota Mallorca”.

No és la primera vegada que un turista pretén pagar o apropiar-se de coses increïbles fent gala de la polsereta de color del tot inclòs. Fa tres mesos, van enxampar un turista suís que intentava endur-se’n el bust de Chopin de Valldemossa, i fa poc més de quinze dies la policia va detenir un home que intentava arrabassar una de les quatre tortugues de la plaça Joan Carles I per dur-la a Alemanya. Ambdós van mostrar confiats la polsera, tot i que els va servir de poc.