Vés al contingut

L’increïble cas d’un ajuntament que no contracta la Loca Motora

Increïble però cert: La Loca Motora no tocarà a tots els pobles de Mallorca. L’Ajuntament que ha gosat no dur-los ha estat el de [HACKED]. L’home de la neteja d’aquest poble de Tramuntana ha afirmat que “el batle passa de tot, diu que vol ser diferent a la majoria, que passa dels grups de sempre, de Trui i de la mare que els va parir”.

Fins i tot els administradors de la pàgina mallorcaverbenatour.cat s’han estranyat quan han rebut un esdeveniment a la seva pàgina web sobre les festes de [HACKED] on no hi sortia per enlloc la Loca Motora. “Primer ens hem pensat que era un fake total, però després hem telefonat a l’ajuntament i ens ho han confirmat, així que ho hem publicat a la nostra web”.

Sociòlegs de tota Mallorca estan estudiant el misteriós cas, però no descarten que el fenomen pugui ser causat per un brot de grip aviar a aquest consistori del nord.