Vés al contingut

Després de l’himen, Letizia Sabater pretén reconstruir-se el cervell

La famosa presentadora de televisió Letizia Sabater ha manifestat en roda de premsa la seva intenció de tornar a passar pel quiròfan. Pareix a ser que, després de la sonada reconstrucció d’himen a que va sotmetre’s fa un parell de setmanes, Sabater ha decidit que no és l’únic que precisa d’una intervenció quirúrgica: “crec que tinc el cervell fet pols, per això he decidit reconstruir-lo”. La presentadora de “Con Mucha Marcha” ha explicat també que amb aquest nou cervell vol tenir experiències que abans no ha pogut tenir mai, com per exemple entendre les instruccions d’un espremedor de taronges manual, la diferència entre sinònim i antònim o les instruccions d’una estanteria d’Ikea. A més, si la víctima del nou himen de Letizia era Albert Rivera, la barcelonina té també un objectiu per al seu nou cervell: “vull perdre la virginitat de pensament amb Carolina Punset”.

Psicòlegs experts de tot el món s’han preocupat d’aquest estrany fenòmen. Wilson O’Connor, psicòleg especialitzat en subjectes pirats i sense remei, ha explicat a Foc i Fum que “és normal que Leticia vulgui un cervell nou, el que té no serveix per a res”. Per altra banda, Federica Marqués, professora de neuropsicologia de la UNED, ha manifestat que “no veig com es pot reconstruir un cervell que no ha funcionat mai. A sabre que es troben quan obrin aquell crani”