Vés al contingut

El govern aboleix la llei mordassa

La polèmica llei de seguretat ciutadana que el govern espanyol va aprovar la setmana passada ha tingut una vida molt curta. El govern espanyol va decidir ahir en una reunió d’urgència revocar la “llei mordassa”. El motiu? No ha estat ni la pressió popular ni tampoc la pluja de crítiques de diverses institucions europees. “Tot això de les reivindicacions populars i la democràcia i blablabla realment ens la pela” ha afirmat Rajoy mentre ha explicat que el motiu real que ha empès el govern a revocar aquesta llei és la complicació a nivell burocràtic i la confusió a l’hora d’establir quins actes són o no sancionables. “Hem abolit aquesta llei perquè em costa molt d’entendre què és i que no és una falta greu. Em costa d’entendre més que la meva pròpia lletra i tot” ha afirmat el president.

D’altra banda, el ministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz ha explicat que la llei de seguretat ciutadana serà substituida per una altra llei molt més senzilla i fàcil d’entrendre per a tothom.  “Farem una llei que només permeti respirar, ser del PP i anar a missa cada dia. Tota la resta serà titllada de falta greu i així tots tindrem les coses més clares”.