Vés al contingut

Arqueòlegs de la Universitat de Sevilla troben el carro de Manolo Escobar

Importantíssim descobriment per a l’arqueologia i la història de la humanitat en general: el famós carro de Manolo Escobar ha estat trobat per un grup d’arqueòlegs associats a la Universitat de Sevilla sota la direcció del doctor Indiota Jones. Segons ha pogut sabre Foc i Fum, el carro, que té algunes parts molt degradades pel pas del temps i a causa sobretot de la humitat, va ser trobat ahir horabaixa per un dels ajudats de Jones. Segons ha explicat Javier Merinos, catedràtic d’Història Contemporània, “feia estona que anàvem darrera del puto carro aquest, ja era hora”. S’ha pogut sabre que era el carro de Manolo Escobar perquè a sota tenia gravades les inicials M. E, i també perquè s’ha trobat un paper enganxat a sota una de les posts de la base que posava “Manolo, te hemos robado el carro, gilipollas”.

La Junta d’Andalusia ja està preparant una gran exposició d’articles relacionats amb el món de la cançó, la peça central de la qual serà aquest carro. Entre les altres peces, destaquen el biquini a retxes d’Eva Maria, la bomba de King Àfrica, l’estaca de Lluís Llach i la barbacoa de Georgie Dann.