Vés al contingut

El programa “El Intermedio” tanca per pressions del govern

El programa que presenta el famós còmic el Gran Wyoming farà el proper dilluns la seva darrera emissió. “El Intermedio”, que va estrenar-se el 2006, tancarà així una carrera de quasi 10 anys d’humor i sàtira degut a les pressions exercides des del govern espanyol sobre la productora del programa, l’empresa Globomedia. Pareix a ser que, tot i els premis rebuts durant els darrers anys (varis premis al millor programa d’humor, millor presentador i millor guió), l’oposició del govern a aquest programa ha estat massa forta i Globomedia haurà de finalitzar la producció d’aquest programa.

El programa es tanca en virtut del decret que s’aprovà la setmana passada sobre Programació televisiva de caràcter satírico-humorístic, que regula quins programes són adequats per emetre per televisió i quins altres no. Segons ha declarat el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, “aquest programa del comunista de Wyoming posava en perill la democràcia occidental, tot i que jo no sé exactament que significa democràcia”. Les crítiques a Wyoming no han vingut només des del president, sinó des de varis dirigents del PP. Cospedal afirmà ahir que “ja era hora que li donessin a Wyoming el seu finiquito en diferit, a veure si ara riu tant”, mentre que Aznar ha expressat la seva satisfacció: “ja estava cansat de veure vídeos on feia el ridícul… m’agrada més fer-lo en directe”. Arenales ha opinat també sobre el tancament del programa: “A ‘El Intermedio’ hi havia humoristes perquè era un programa d’humor”.

Foc i Fum s’ha posat en contacte amb Wyoming (actualment en cerca i captura sota pena de mort) per sabre com està passant aquests difícils moments. El popular presentador en ha confessat que “estic posant en marxa un estudi improvisat per continuar amb les emissions de ‘El Intermedio’. Ja tenc una càmera, un micròfon i un ‘pico de la mesa’ on poder pensar i criticar tranquil·lament. Aviat penjaré el primer programa enregistrat clandestinament al youtube”