Vés al contingut

Estrenam la secció ‘Foc Secret’

Els mitjans t’enganyen i ho saps. Cada dia surten a la llum nombroses informacions manipulades. Però a Foc i Fum no ens enganyen fàcilment i per això hem decidit crear la secció ‘Foc Secret‘. En aquesta secció publicarem les fotografies reals que els grans mitjans de comunicació de masses ens han intentat colar.

La primera fotografia que compartim és la que es va fer la Guàrdia Civil a Melilla amb la foto de Franco al darrera. Ens han intentat fer creure que ensenyaven la bandera espanyola, però mai va ser així. La bandera real que aguantaven era la LGTB. De fet, eren uns guàrdies civils crítics que lluiten amb cos i ànima per obrir-se al nous temps i per tenir uns cossos de seguretat moderns. Des de Foc i Fum els enviam ànims i que no defalleixin en la seva lluita!