Vés al contingut

El pacte d’esquerres a Mallorca s’allarga i es transforma en una rave

Les converses entre MÉS, PSOE i Podem a nivell autonòmic semblen estar estancades des de fa uns quants dies però no es tracta de discrepàncies entre els membres del partit sinó, més aviat, tot el contrari. L’alegria pels resultats electorals, el bon rotllo i la proximitat temporal entre les diferents reunions ha derivat en una rave en les immediacions del Parc de la Mar. La macrofesta ha reunit a tantes persones al llarg de la setmana que la Policia Local ha hagut d’intervenir desallotjant el Parc. “Molt hippies i tal però han deixat el parc fet una porqueria” afirma enfadat un veïnat de la zona.

Segons ha pogut saber Foc i Fum, la festa s’ha traslladat a hores d’ara a una possessió prop de Muro, propietat de la líder del PSOE, Francina Armengol i ara mateix ja aplega milers de persones. “La Francina és una tia de puta mare” ha afirmat el líder de MÉS, Biel Barceló, amb un gin-tònic a cada mà. Tot i estar de festa des del dia de les eleccions, cal destacar que els dirigents dels tres partits també han pogut parlar de temes molts seriosos i entre beure i beure s’han posat d’acord en certs aspectes rellevants per a la ciutadania. “Hem decidit que el Parlament deixi de ser un parlament com a tal i es converteixi en un fumadero d’opi i d’altres menudeses sense tanta importància com derogar el TIL o establir una renta mínima” explica Alberto Jarabo, líder de Podem a Mallorca.