Vés al contingut

McGiver hackeja Google amb Clipo i Windows 95

McGiver, aquell que és capaç de construir una bomba amb un xiclet, ha hackejat google. Però ha entrat als servidors del gegant de la informàtica amb el seu peculiar estil: Usant Clipo, el clip ajudant de l’Office, un Windows 95 i un mòdem de 56k. “Odiava tant a Clipo que vaig arribar a rompre fins a 72 pantalles de PC, així que vaig pensar que havia de fer alguna cosa amb aquell clip repugnant i vaig decidir hackejar google amb ell, ja que el meu nom surt massa poc als resultats de cerca”, afirma McGiver. A més, apunta el nord americà, ho he fet amb el meu mòdem de 56k, que té més mèrit, perquè cada vegada que em telefonaven perdia la connexió a internet i havia de tornar a començar”.

A més d’alterar els algorismes secrets de cerca del motor de Google, McGiver també ha modificat la pàgina inicial amb un enllaç directe al seu article personal sobre com ressuscitar la duquessa d’Alba. “Vaig aconseguir treure-la de la tomba, però la vaig tornar a enterrar. Estava igual viva que morta”, afirma McGiver. Però el mèrit més gran, apunta, ha estat traduir tot Google al lapao, ja que “estiuejo allà i ja el sé parlar i volia que la comunitat tengués l’opció de poder llegir en la meva llengua d’adopció”.

Després de tal heroïcitat, Windows ha anunciat que traurà una nova reedició del Windows 95 amb un Pentium I per a nostàlgics en honor a McGiver. “Ara ja sabem quina era la única persona del món que seguia comprant la llicència del 95”, apunta Bill Gates.

google hack
Pàgina inicial de Google modificada per McGiver