Vés al contingut

El Teatre de Manacor aconsegueix un rècord Guinness

El Teatre Municipal de Manacor va saber ahir que ha estat guanyador d’un premi Rècord Guinness 2015. Es tracta del rècord a la bolla de xiclets més gran del món. Aquesta magnificent estructura s’ha construït a partir de tots els xiclets requisats a tots els espectadors que han visitat el Teatre de Manacor desde la seva obertura.
“Estic molt content per aquest premi, m’ha costat molts d’anys de feina recopilar aquesta gran qüantitat de xiclets i espero que revalidem el rècord l’any que ve” afirma el director del teatre, Tomeu Amengual. El director del Teatre de Manacor ha explicat que sempre havia tingut en ment aquesta estructura gegant conformada per milers de xiclets i que “d’alguna manera té un trosset de cada manacorí”. D’altra banda, Amengual s’ha disculpat per “qualque vegada” haver utilitzat males formes a l’hora de requisar els esmentats xiclets: “Em sap greu si he estat groller alguna vegada però el fi justifica els mitjans, no és ver?”.

Amb un diàmetre de més de 3 quilòmetres, aquesta gran esfera s’exhibirà ben a prop de l’Auditorium de Manacor. “Posarem aquesta estructura representativa de tots els manacorins allà on ara hi ha els camps de futbol i bàsquet i el parc infantil” ha afirmat l’encara batlle de Manacor Antoni Pastor. A més a més, ha afegit que si fa falta més espai per a l’escultura tomaran es Molí d’en Bauló, actual ubicació de l’ Escola de Mallorquí.