Vés al contingut

Un episodi de Joc de Trons a Mallorca

La popular sèrie de fantasia èpica Joc de Trons, inspirada en els llibres de George Martin, gravarà un dels episodis de la sisena temporada a Mallorca. Així ho ha enunciat la productora HGB avui dematí en la presentació oficial de la cinquena temporada. Segons ha explicat Robert Roy, director d’aquest capítol i guionista d’HGB, ha estat difícil decidir quins emplaçaments de Mallorca s’havien d’usar: “està clar que sortiran el Castell de Bellver, el castell d’Alaró i els banys àrabs de Palma. També volíem escenificar un desembarcament de tropes a una platja, però no hi ha hagut manera de col·locar la càmera de forma que no sortís cap hotel, així que ho hem deixat estar”

La notícia ha tingut un gran impacte polític i social. Miquel Socies, veí de Santa Maria, ha afirmat que “m’encantaria participar, o almenys poder veure com decapiten algú”. Maria Mesquida, de Palma, ha dit que “és una de les millors sèries que he vist els darrers anys, esper que a Mallorca matin almenys un Lannister”. Per altra banda, el president del govern balear, José Ramon Bauzà, ha declarat que “m’encanta George Martin, és un dels meus escriptors del segle XVI preferits. Té una poesia sublim”. Mabel Cabre ha manifestat que “vaig començar a llegir els llibres, però com que mai havia llegit un llibre de més de 15 pàgines, em vaig cansar i vaig deixar-ho anar”.