Vés al contingut

El Barça – Madrid d’avui es veurà en blanc i negre

Gol TV i Canal+, els canals que retransmeten el Barça-Madrid avui vespre, han arribat a un acord per a passar el clàssic en blanc i negre. “Es tracta d’un partit que segons les estadístiques, mirarà un 85% de la població espanyola i el volem fer encara més especial. La imatge en blanc i negre ens servirà per a fer el clàssic més clàssic” explica el director de continguts de Canal+, Álex Martínez. Martínez ha declarat també, referint-se a les estadístiques, que no entén quins tipus “d’ espècimens estranys” es podrien trobar entre el 15% de la població que no mirarà el partit.
D’altra banda, José Joaquín Brotons, el director de GolTV, ha explicat que es posaran en marxa altres iniciatives per a millorar la retransmissió del clàssic. “Hem pensat en posar dues impressions a color i a mida real de Santiago Bernabeu i Francisco Franco a la llotja presidencial”. Brotons ha declarat en exclusiva a FociFum que s’està negociant fer un apanyo per a què, passi el que passi, el Reial Madrid sigui el guanyador del partit . “Sinó no seria un clàssic com els d’abans” afirma Brotons. A més a més, es podrà fumar a l’estadi i s’hi vetarà l’accés a les dones.
La majoria de mitjans de comunicació han mostrat el seu rebuig contra aquesta iniciativa. En un comunicat oficial conjunt, signat per diversos col•legis de periodistes, associacions de premsa i col•lectius feministes entre d’altres, s’ha declarat que aquesta mesura vulnera la llibertat d’expressió i els valors democràtics però sobretot, i més important, la qualitat de la imatge en 3D dels televisors. De moment cap membre de l’anomenada caverna mediàtica ha fet cap declaració però segons un company del diari Marca, sembla ser que s’han tancat tots al plató del programa d’El Chiringuito, han encarregat ampolles de sidra i a hores d’ara ja celebren la victòria del Madrid.