Vés al contingut

El Reial Madrid resarà a la Moreneta abans del clàssic

La plantilla del Reial Madrid ha arribat fa unes hores a l’aeroport del Prat, un dia abans del clàssic, amb l’objectiu de pujar a Montserrat per a venerar la Moreneta. Florentino Pérez ha explicat que el motiu de la visita és deu a una trucada que va fer a Sandro Rey. “El vident em va dir que visités la Morenilla i jo em fio d’ell, perquè en el moment de la trucada portava les ulleresradioniques posades, aquelles que semblen unes ulleres de sol corrents però que,segons ell, potencien els seus poders visionaris” explica el president del club blanc.

El porter titular de l’equip, Iker Casillas, ha explicat que li demanarà a la Moreneta tornar a fer un hat-trick com el que va fer la setmana passada contra el Schalke 04. “Em fa molta il·lusió emportar-me la pilota del clàssic signada per tots els meus companys” afirma somrient. Sergio Ramos també vol resar a la verge, però no està segur de si el podrà entendre. “No sé si ens entendrem perquè jo no parlo català i no sé si la Moreneta entén el castellà”. D’altra banda,  Ronaldo diu que no s’explica perquè a Montserrat hi tenen una verge tan lletja i no la seva estàtua. “La gent em venera i em compara amb déu. Sóc guapo, sóc ric i el millor jugador del món. No seria tan estrany tenir un santuari dedicat a mi mateix. De fet, n’hi hauria d’haver un a cada ciutat. Uuuuuuuuuhhhhhh” explica el madridista.

La visita al santuari català, que es farà aquesta tarda, ha sorprès a tothom però sobretot a la caverna mediàtica madridista, que ha reaccionat durament contra el club. Tomás Roncero, per exemple, ha declarat: “anar a resar a una verge que apart de ser catalana, és negra! Això és una vergonya per part d’un club tan espanyol com el Madrid, hòstia”. En la mateixa línia, Tomás Guasch ha dit que “ara només falta que es mengin una butifarra catalana i un espetec per dinar. Perquè no fan com tots els bons madrilenys? Un bocata de calamares i a resar a l’Almudena!”.