Vés al contingut

Ryanair posa la cançó al final del vol tot i arribar amb retard

Gran escàndol en un dels vols de la companyia aèria Ryanair després d’haver arribat amb 30 minuts de retard de l’hora planejada i, tot i així, posar la sintonia que utilitzen al final dels vols per a celebrar les arribades puntuals. El vol en qüestió tenia la sortida programada a les 17:55 i pertany a la ruta Barcelona – Palma de Mallorca, que arriba a les 18:35 al seu destí.

Un dels passatgers del vol, Miquel Fullana ha declarat que el personal del vol ens ha amenaçat. “Deien que si no compràvem loteria o colònia posarien la cançó de manera ininterrompuda”. La companyia encara no ha fet declaracions oficials, però tot apunta que la cançó ha sonat per error tècnic. “Jo crec que no ho han fet aposta, ha d’haver estat un error” afirma na Margalida Adrover, una altra passatgera del vol que baixava de l’avió carregada de bitllets de loteria. “A més, són els únics que es preocupen pels nens malalts” conclou na Margalida.

Segons una enquesta feta per AnalyseAir, el 90% dels passatgers de Ryanair afirmen sentir-se irritats per la cançó del final dels vols, per les ventes agressives a l’avió i per l’estretor dels seients. De totes maneres, aquest mateix percentatge contesta que no deixarà d’utilitzar els serveis de la companyia perquè, tot i els inconvenients, és la més barata.