Vés al contingut

Un ànec de la UIB ataca una estudiant

Ahir horabaixa, segons ha informat el portaveu del rectorat, un ànec de la UIB va atacar una estudiant de dret (també de la UIB). Els fets van ocórrer cap a les 18 hores, quan Àngela Mesquida, estudiant, caminava tranquil·lament i un ànec va creuar-se en el seu camí i va atacar-la sense motiu aparent. Miquel Bernat, testimoni dels fets, afirmà que “aquella noia va fer com si llancés un tros de pa a l’ànec, però en realitat no va tirar res, i després d’això, el puta pato se li va afuar clacant com una bèstia infernal. Vaig passar molta por de que no vengués també a per mi”. Àngela Mesquida es troba ara ingressada a Son Espases, amb diagnòstic reservat.

No és la primera vegada que s’observa un comportament estrany en els ànecs de la UIB, que habiten la llacuna que hi ha entre els edificis de Son Lledó i Guillem Cifre. Fa prop d’un mes, un altre estudiant va denunciar a la Guàrdia Civil que havia trobar un ànec que mossegava les rodes del seu cotxe per buidar-les. Un estudiant que ha volgut conservar l’anonimat, ens ha afirmat que “passen coses estranyes entre la facultat de Biologia i aquests ànecs. Una vegada vaig veure un ànec que tenia dos caps, i un amic meu diu que va veure com un ànec posava un euro dins la màquina de coca-coles i en treia una. Jo crec que aquí s’estan fent experiments il·legals”.

La degana de la facultat de Biologia no ha volgut atendre’ns, però ens ha dirigit una carta amenaçant-nos de que deixem els seus ànecs tranquils.