Vés al contingut

Atacat per la seva parella per no regalar-li res per Sant Valentí

Avui al matí al barri de sa Vileta de Palma un home de 32 anys ha resultat ferit greu després que la seva parella li trenqués el cap amb un canelobre de ferro al crit de “m’importa una merda Sant Jordi!”. Segons fonts policials, la jove, de 28 anys, ha patit un atac d’histèria incontrolable en assabentar-se de què el seu al·lot no li portava cap regal per celebrar el dia dels enamorats. A l’entrada de comissaria, la dona cridava a la premsa “no me’n penedeixo de res, cabrons!”. El jove, que ha estat traslladat a l’hospital de Son Dureta, es troba ara mateix en estat crític.

Josefina Gutiérrez, veïna i testimoni dels fets, declarà “jo descansava tranquil·lament darrere es meu visillo, quan vaig sentir que ella li cridava “¿com que no m’has comprat res?”, i ell responia: “això es una festa comerc…”, però no va poder acabar la frase perquè ella l’atià amb el canelobre”, a més, afegeix, “es comenta que el ferit era fan de la festa de Sant Jordi”. Un altre veí, Antoni Serra, afirma rotund: “Jo mai ho hauria dit, la dona sempre em saludava”.

Per altra banda, Ignacio Montero, portaveu de “El Corte Inglés”, ha manifestat que “nosaltres ja avisàrem de què era important comprar alguna cosa a la teva parella aquest dia. No per por a cap represàlia, sinó perquè ens volem omplir més les butxaques a costa vostra”.

Etiquetes: