Vés al contingut

Es troba a Sor Tomasseta després d’anys de cercar-la

Feia anys que molts mallorquins ens demanàvem on era Sor Tomasseta i finalment l’hem trobada. Després d’una contundent investigació periodística duta a terme per l’equip de Foc i Fum, podem afirmar que Sor Tomasseta ha estat vista per darrera vegada a una platja de Bali amb un coco-loco a la mà i acompanyada per en Joanet de sa Gerra.

En declaracions exclusives a aquest mitjà Sor Tomasseta ha dit que estava farta de que el dimoni li fes l’abús i per això va decidir fugir fora dir res: “Sempre venia quan jo escurava els plats i me’ls tirava tots per terra” afirma Tomasseta. A més a més, la beata explica que quan anava a foravila a dur el dinar als segadors el dimoni la seguia i li trabucava. “Tenia la mania de tomar-me tot per terra, el maleït dimoni” explica Sor Tomasseta.

Pel que fa a la relació amb en Joanet de sa Gerra, Sor Tomasseta no ha volgut fer declaracions, tot i que se’ls ha vist en actitud afectuosa en diferents locals de Bali.