Vés al contingut

Costitx se situa com a centre de recuperació econòmica estatal

La petita localitat de Costitx es dóna a conèixer a nivell estatal per la seva rellevància econòmica. Segons un estudi publicat avui pel Ministeri d’Economia anomenat “Recuperació i sortida de la crisi: Algun dia; nosaltres no sabem dir quan” Costitx se situaria com a motor econòmic de l’Estat Espanyol.

El pa de Costitx s’enduu el 40% del negoci de la fleca a Mallorca i està fent trontollar a grans cadenes flequeres de Palma. “El nostre pa té molt de renom i ha tingut molta sortida a altres pobles de forària” afirma el batlle de Costitx orgullós. A més a més, sembla que les opcions sense gluten i sense sal han fet augmentar l’èxit i repercussió del pa.

Així mateix, l’informe del Ministeri explica que les visites a l’Observatori de Costitx han augmentat de manera imprevisible i sense motius aparents: l’Observatori Astronòmic de Mallorca se situa com un dels pilars de la recuperació de la economia espanyola: “No sabem quin factor motiva tantes visites, mai cap observatori que mira les mogudes del cel ha tengut tanta rellevància” explica l’informe.