Vés al contingut

El Bisbat de Mallorca diu que tornarà els bens que no son seus si Déu vol

El Bisbat de Mallorca ha reconegut, en les darreres hores, que té dotze bens immatriculats al seu nom de manera indeguda. Una vegada coneguda aquesta noticia, diferents administracions i possibles propietaris s’han posat en contacte amb el Bisbat per tramitar la devolució dels bens. La resposta obtinguda per part del Bisbat ha estat que aquests bens es tornaran quan Déu vulgui.

A nivell de l’estat, l’Església Catòlica ha reconegut estar en possessió d’un miler de bens que no seus, i argumenta que no sap com han arribat en el seu poder, afirmant que segurament es tracti d’un miracle diví.

Foc i Fum estarà al cas de com acaba tot això, però tot apunta a que les culpes es resoldran amb un parell de Parenostres.