Vés al contingut

Netflix estrenarà la sèrie mallorquina ‘El joc de la sípia amb ceba’

La plataforma Netflix ha decidit fer una nova versió del “Joc del calamar” però donant-li un caire mallorquí. Segons ha informat James O’Streaming, directiu de Netflix i coordinador de continguts, s’ha decidit posar en marxa el projecte “perquè allò del calamar ho ha petat i volem més pasta”.

El “Joc de la sípia amb ceba”, que s’enregistrarà a Mallorca a partir de l’any que ve, reprodueix l’esquema de la sèrie coreana però amb proves de supervivència ambientades en el context social i econòmic mallorquí. Les proves, que s’han filtrat avui, són les següents:

  • Sobreviure un any amb la merda de sou que te paga un hoteler per xapar-te l’esquena 6 mesos.
  • Trobar un programa de IB3 Televisió que no sigui de cuina
  • Fer un beure a un bar de l’illa i que te convidin a alguna cosa.
  • Creuar Punta Ballena a les 03:00 hores d’un dissabte d’estiu.
  • Menjar panades veganes i no vomitar.