Vés al contingut

Villarejo: “Quan Juan Carlos I va començar a follar amb conills vam haver d’actuar”

El comissari jubilat José Villarejo segueix sense decebre els seus seguidors. Segons Villarejo, no és només que el CNI l’injectés hormones femenines per rebaixar-li la fortor, és que a més ho va haver de fer “quan va començar a follar amb conills”.

L’ex comissari assegura que ho sabia tothom. Ho sabia Sofia, que ja s’ho esperava tot; ho sabien els fills, i així han sortit; ho sabien tots els treballadors de la Casa Reial (els treballadors de veres, personal de neteja i demés) i ho sabien tots els zoos de la zona, que s’havien mudat a altres llocs.

Foc i Fum no ha pogut contactar amb la Casa Reial per obtenir declaracions oficials. Només ha pogut saber que tots els camells d’Abu Dabi s’han hagut d’exiliar el Pol Nord.