Vés al contingut

Els hotelers defensen ara la independència per aconseguir el semàfor verd de Gran Bretanya

Els hotelers de Mallorca ho tenen clar. Podria haver estat vendre la seva mare, però han vist en la independència la via per desmarcar-se d’Espanya i aconseguir el semàfor verd que permetria els turistes britànics visitar l’illa. Després de dècades de situar-se al costat de la dreta i l’extrema dreta han decidit aixecar les estelades i arraconar la rojigualda i els pollastres al calaix.

“Ho hem provat tot, provem ara això”, afirma Melià. Per la seva banda, Barceló apunta que “tampoc ens flipem, que no fem comptes respectar els drets laborals ni pagar sous dignes a la classe treballadora”. En Joan Protur afirma que ell “sí que ja ha venut a sa mare i no ha funcionat i no me queda més que mesclar-me amb independentistes per veure què tal”.

El PP ha quedat estupefacte. Marga Prohens, la nova portaveu del partit, ha afirmat que estan “molt sorpresos” i que de moment deixaran “marge per veure si al final ens hem d’apuntar al carro”.