Vés al contingut

Es filtren els exàmens de Selectivitat de 2021

Foc i Fum ha accedit, a través d’una complexa operació d’espionatge acadèmic, als continguts que es demanaran als alumnes que es presentin a les proves de Selectivitat del juny de 2021. Són els següents:

Economia: Què és més car, posar una rentadora de 10:30 a 11:30 durant un dia no festiu, encendre el forn en dos períodes de mitja hora (dilluns i diumenge) a una temperatura de 180º o tenir el ventilador posat entre les 23 i les 01:00 mentre uses també l’assecador de cabells?

Historia d’Espanya: Quina de les següents afirmacions denota un major grau de garrulisme?

a) Amb Franco no hi havia atur

b) Franco va crear la Seguretat Social

c) I Paracuellos, què?

Biologia: Indica les evidències i calcula les possibilitat que tens quan mossegues un rat-penat de: a) tocar els collons a tot el planeta i b) convertir-te en Batman i anar pel món molant.

Matemàtiques: Que és més quadrat, un m² o el cap d’un alemany?

Llengua i literatura catalanes: Que ‘caldo’ estigui acceptat és motiu suficient per cremar l’Institut d’Estudis Catalans? Justifica per què creus que sí.

Llengua i literatura castellanes: Analitza sintàcticament la següent oració: “Y voló. Y me hizo volar, y yo volé de él, pero volé de él pero acá por la arbolada […] y su moto se fue a la puta”

Anglès: Defineix el concepte Balconing i explica les diferents tipologies existents.

Física: Si un tren surt de Palma cap a Son Servera a una velocitat de 80 km/h, però hi ha vent de tramuntana amb una velocitat de 65 km/h, a quina altura descarrilarà perquè s’han acabat les vies?

Geografia: Quina forma té el cervell dels que creuen que la Terra és plana?

Política: si tenim un govern socialista que es preocupa per la demanda i la oferta d’energia i amb ministres que no veuen clar que una empresa pública gestioni l’electricitat del país, podríem dir que estam davant un socialisme de merda?

Filosofia: Explica la decepció de Descartes en veure que molta gent no pensa però existeix.

Història de l’Art: Monet i Manet eren cosins? Quant decibels té “el Crit” de Munch?