Vés al contingut

Ullaró acull el primer torneig de balconing de la temporada

Les novetats no s’han fet esperar. S’ha aixecat el toc de queda i els 22 habitants d’Ullaró han organitzat el primer torneig de balconing de la temporada.”Volem tornar a la normalitat i per fer-ho què millor que organitzar el primer torneig de balconing de l’estiu?”, es demana Joan Tobogan, president del Reial Club de Balconing Atlètic d’Ullaró. El llogaret de Campanet fa anys que queda primer en la lliga territorial i el proper cap de setmana podrà enfrontar els seus esportistes contra figures internacionals de l’estatura de John MacCaigui, Dorothy Bordillo o Nina Jumping.

“Això sí”, alerta Joan Tobogan, “hem d’anar alerta a les lesions, ja que tenim 10 atletes a la plantilla i això suposa el 50% del poble. No estam per perdre efectius”.

I qui ja ha confirmat assistència a l’estadi olímpic d’Ullaró és Francina Armengol, qui no es perd mai cap convocatòria i és sòcia número 7 del club campaneter.