Vés al contingut

Gabilondo contacta amb Edmundo Bal per a iniciar negociacions

El líder del PSOE de Madrid no es dona per vençut i ha aclarit de forma contundent que “intentarem pactar amb Ciudadanos per salvar Madrid”. Després de que Isabel Díaz Ayuso arrasés a les eleccions del passat 4 de maig, Gabilondo veu amb optimisme moderat la possibilitat de construir un acord ampli que inclogui el centre polític, lluny de radicalismes.

Mentre el PP i VOX es pixen a sobre de riure, Gabilondo afirma que “amb els 24 escons que tenim, els 24 del nostre filial i els 0 que pot aportar Ciudadanos, n’hi ha suficient per salvar Madrid del feixisme del Coletas, no perdó, del feixisme de la dreta vull dir”. Pedro Sánchez ha reaccionat a aquestes declaracions dient que “esper que Gabilondo ho peti on jo vaig fracassar”.