Vés al contingut

Els afectats per la variant anglesa de la covid comencen a fer balconing de forma involuntària

Alguns dels pacients ingressats a Son Espasses infectats per la variant anglesa del coronavirus han començat a experimentar un comportament psicòpata que els obliga, de forma involuntària, a botar pel balcó de la seva habitació. Segons ha explicat Miquel Fernández, doctor de l’hospital: “son com a zombies, tenen un comportament totalment irracional. No són violents, perquè no pretenen fer mal ni mossegar a ningú… l’únic que intenten és botar pel balcó”.

Arnau Mesquida, un dels afectats, ha fet unes declaracions contundents mentre estava fermat al llit: “La Unió Europea és una puta merda, n’hem de sortir quan abans millor, vull mongetes i fish & chips!! Pagar més de 100 euros per una setmana a Magaluf? Estau locos o què? Necessito anar a l’habitació de devora, però hi aniré per la finestra”.