Vés al contingut

Andorra aclareix a Espanya que havia demanat vacunes, no youtubers

El Govern d’Andorra ha hagut de sortir al pas davant l’allau de youtubers arribats d’Espanya en les darreres setmanes. En un comunicat difós per l’agencia ESSA, l’executiu andorrà aclareix que el conveni subscrit amb les autoritats espanyoles feia referència a la recepció de 30.000 vacunes contra la COVID-19, i que en cap cas no preveia l’enviament d’aquest tipus d’elements.

De fet, les autoritats andorranes expressen els seu malestar històric amb Espanya, ja que la majoria d’espanyols que han canviat la seva residència a Andorra han aportat poc a la societat, fins i tot en el que es refereix a aspectes no exclusivament econòmics.

Per evitar aquest tipus d’arribades, el Ministeri d’Afers Exteriors andorrà s’està plantejant exigir el graduat escolar com a requisit per obtenir la residència, tot i que tenen els seus dubtes al respecte, perquè d’aquesta manera el nombre de persones amb alt poder adquisitiu podria minvar en un 90 %.