Vés al contingut

El Govern confirma que confina Manacor perquè és molt lleig

El Govern ha confirmat que, en contra del que s’ha publicat a altres mitjans poc rigorosos, el tancament perimetral de Manacor no respon a criteris estrictament epidemiològics, sinó que es fa perquè Manacor és “un poble molt lleig” i es volen evitar visites de turistes que, per la mala impressió rebuda, puguin impactar negativament en el ja malmès sector turístic.

En declaracions a aquest mitjà, un portaveu del Govern ha reconegut que a l’hora de prendre aquesta decisió s’ha tingut molt en compte el resultat de l’enquesta feta fa uns anys per FiF, en la qual els nostres lectors ja advertien que Manacor no era gaire guapo.

Després d’aquest tancament, no es descarta, en funció del seu èxit, ampliar la iniciativa a altres poblacions de dubtosa bellesa, com ara Inca.